Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS STRATOS LTD

6.199,00 DKK

BATAVUS STRATOS LTD

6.199,00 DKK

7 Indvendige gear og rullebremser for og bag.

Beskrivelse

Eksklusiv og moderne hverdagcykel
Stratos Limited tager det bedste fra sportscyklen og det bedste fra hverdagscyklen. På den måde får du en citybike, som er letkørende og hurtig og som samtidig ikke er krævende, i forhold til vedligeholdelse, da cyklen kommer med både 7 indvendige gear og praktiske rullebremser.

Stratos Limited kommer både i herre- og damemodellen, i en mat sort lakering med blank sorte transfers, som giver cyklen et særligt eksklusivt udtryk. Stratos Limited er, ligesom resten af vores cykler, lakeret i en højkvalitetslak, som gør den ekstra slidstærk. Den er lakeret på vores eget lakkeri i Holland og lakeret med en vandbaseret lak.

Modellen er en parktisk hverdagscykel som er oplagt til dig som skal pendle mere en 5 km. Den lette citybike leveres med skærme og er klargjort til montering af en ringlås, hvis du ikke har mulighed for at have en kædelås med rundt. Ringlåsen kan bestilles gennem din Batavus forhandler.

Stratos Limited er en citybike i den bedste kvalitet, så du er sikret fornemmelsen som man kender fra sportscyklen. Cyklen er god til både hverdagsture og motionsture.

×

Kurv