Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS STRATOS EGO

19.999,00 DKK

Tilbud

BATAVUS STRATOS EGO

19.999,00 DKK

Bosch Activeline motor og 400WH  batteri.

Beskrivelse

Eksklusiv og effektiv elcykel

Stratos E-go er citybiken som du kender den, bare med motor. Den kommer med et BOSCH Active system, som er behageligt, støjsvagt og funktionel. Batteriet har 400 Wh og du får derfor en god rækkevidde, så du for eksempel kan bruge cyklen som pendlercykel. Systemet har 5 køreprogrammer, du kan få lige den hjælp du har brug for alt efter dine omgivelser.

Motoren på cyklen er placeret i kranken, som gør, at du får en god stabil balance på cyklen. Herudover får du også en meget naturlig hjælp, da kraften kommer samme sted fra, som dine fødder. Med denne slags motor er det nødvendigt at træde i pedalerne før, at du får hjælp, den måler nemlig hvor hårdt du træder og yder hjælp derefter.

Stratos E-go® bliver leveret med Batavus Vizi for- og baglygte, som bliver forsynet med strøm fra elsystemets batteri. Der er reservestrøm i lygterne således, at hvis du ved et uheld skulle løbe tør for batteri, så har du stadig lys på cyklen, så du kan finde hjem i mørket.

Herudover kommer cyklen også med ringlås, som benytter samme nøgle som batterilåsen. Hertil kan der tilkøbes en wire, som kan bruges i ringlåsen, så kan du nemt låse cyklen fast til fx en lygtepæl.

Udover ringlås er cyklen udstyret med, fodbremse og skivebremse, 7 indvendige gear, støtteben, punkterhæmmende dæk og en justerbar frempind. Den justerbare frempind gør det muligt for dig, at få den mest optimale kørestilling, for lige præcis dig.

Cyklen er både i dame- og herrecykel lakeret i mat sort, med vores holdbare lak, som vi selv blander i vores lakkeri i Holland. Hertil er den stylet med blanksorte stafferinger, hvilket giver et stilrent, eksklusivt og tidløst look.

Med Stratos E-go® får du en elcykel med citybikens ergonomi, som sørger for at du kommer hurtigt afsted. Du får også en tidløs og enkel elcykel, som er ideel til at pendle fra og til arbejde eller studie.

×

Kurv