Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS STRATOS E-GO

17.999,00 DKK

Tilbud

BATAVUS STRATOS E-GO

17.999,00 DKK

Enkel og lækker citybike med Bosch centermotor.

Beskrivelse

LÆKKER KLASSISK CITYBIKE MED EL

Stratos E-go® er den klassike citybike, som du kender den, bare med motor.

Stratos E-go® er monteret med BOSCH systemet. Et system som er støjsvagt, behageligt og effektfuldt. Systemet, som er anvendt på netop denne cykel, er BOSCH Active. Systemet er let at betjene og kommer med 5 køreprogrammer, så du nemt kan tilpasse assistancen til omgivelserne. Motoren er moment-baseret, således man får assistance, udfra hvor meget kraft man selv giver. Cyklen kommer med et 400Wh batteri, som sikre en lang rækkevidde, og med motoren placeret i kranken opnår du en stabil og behagelig køreoplevelse.

Den bliver leveret med for- og baglygte, som kører på cyklens batteri. Herudover kommer cyklen med ringlås, som benytter samme nøgle som batterilåsen. Der kan tilkøbes en wire, som kan bruges i ringlåsen, så kan du nemt låse cyklen fast til fx en lygtepæl. Modellen er monteret med fodbremse og rullebremse, 7 indvendige gear, støtteben, justerbar frempind og kædeskærm.

Cyklen er både i dame- og herrecykel lakeret i mat sort, med vores holdbare lak, som vi selv blander i vores lakkeri i Holland. Hertil er den stylet med blanksorte stafferinger, hvilket giver et stilrent, eksklusivt og tidløst look. Damecyklen kommer også i en mat lilla, med en lysere stafferingsfarve, som forstærker cyklens feminine udtryk.

For at opnå den bedst mulige og mest behagelig kørestilling, er cyklen udstyret med en justerbar frempind. Her kan man manuelt indstille vinklen på styret og opnå lige præcis den kørestilling man foretrækker.

 

×

Kurv