Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS MERCURY

6.999,00 DKK 5.599,00 DKK

Tilbud

BATAVUS MERCURY

6.999,00 DKK 5.599,00 DKK

10 gear og skivebremser

Beskrivelse

Mercury er det vi i cykelverdenen kalder en gravel bike, en cykel som tager det bedste fra racercyklen og mountainbiken. Det vil sige, at cyklen egner sig til et meget varieret terræn; både asfalt, grusveje og skov. Mercury er altså perfekt til eventyr, hvor man aldrig ved hvor næste sving fører hen.

Mercury er udstyret med hydrauliske skivebremser, som sikrer en nøjagtig og kraftig bremsning, som er særligt vigtigt når man kører i et kuperet underlag, i grus eller når det er vådt. Det giver rytteren en bedre kontrol over cyklen og køreoplevelsen er langt bedre med netop disse bremser. Cyklen kommer med skærme monteret, hvilket også gør cyklen nem og praktisk at bruge som hverdagscykel.

Cyklen kommer i en mat grå lakering, som er i særlig høj kvalitet. Yderligere er cyklen stylet med lækre gule farvedetaljer for at skabe en flot kontrast, som er med til at fremhæve cyklens racerudtryk. Mercury kommer med 10 udvendige gear og Shimano Deore bagskifter, som holder vægten nede og sikrer at du kan få godt fart i cyklen.

Når du vælger en Mercury, får du en super fed all around cykel, som kombinerer fart og landevej og natur og teknik. Cyklen er til de dage, hvor man aldrig kan være sikker på, hvor turen fører én hen, men har brug for en cykel, der er klar til det hele.

Luk menu
×

Kurv