Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS LUCA EGO 2021

18.999,00 DKK

Tilbud

BATAVUS LUCA EGO 2021

18.999,00 DKK

BOSCH Motor og fodbremse

Beskrivelse

ELEGANT OG EFFEKTIV ELCYKEL
Luca E-go® er en lækker og effektiv elcykel med BOSCH teknologi. En teknologi som er støjsvag, behagelig, driftssikker og pålidelig. Systemet, som er anvendt på netop denne cykel er BOSCH Active, som er et system, der er let at betjene og kommer med 5 køreprogrammer, så du nemt kan tilpasse assistancen til dine omgivelser.

Cyklen kommer med et 400Wh batteri, så du er sikret en lang rækkevidde og med motoren placeret i kranken opnår du en stabil og behagelig køreoplevelse. Censorer i motoren registrer hvor meget kraft du lægger i pedalerne og giver assistance derefter og du skal altså selv performe, før du får hjælp.

Du kan få den i en smuk mat blå-grøn lakering, altid i vores høje kvalitetslak, som vi selv blander og lakerer på vores lakkeri i Holland. Den tilhørende store og rummelig kurv er ligeledes indfarvet i samme farve og kvalitetslak, for et fuldendt udtryk. Den lukkede kædekasse i kombination med rullebremsen sikrer dig, at du opnår et minimum af vedligeholdelse.

Luca E-go® kommer yderligere med 7 indvendige Shimano Nexus gear, fod- og rullebremse og fastmonterede lygter, som forsynes med strøm fra cyklens batteri. Skulle du være så uheldig, at løbe tør for strøm på cyklen, så er der gemt en lille mængde back-up strøm, så du er sikker på at have lys på din cykel, det sidste stykke vej hjem.

For komfort, er Luca E-go® yderligere udstyret med en affjedret sadelpind, som gør, at du ikke oplever jag og stød i lænd og ryg, når du kører på et ujævnt underlag.

Yderligere information

Mærke

Batavus

×

Kurv