Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS HARLEM

7.399,00 DKK

BATAVUS HARLEM

7.399,00 DKK

7 gear rullebremser for og bag

Beskrivelse

Harlem , har det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og funktionaliteten og komforten fra en klassisk cykel.

Harlem er udstyret med rullebremser, det betyder at du får en cykel som ikke kræver ret meget vedligeholdelse samt at du får bremser som virker lige godt uanset vejrforhold.

Harlem Limited kommer også med en Racktime bagagebærer, som er en super smart bagagebærer, som fungerer som en base for deres andre produkter, såsom kurve, tasker og bokse, som nemt kan klikkes af og på efter behov. Du kan derfor nemt montere for eksempel kurv eller barnesæde, som gør cyklen super praktisk, at bruge i hverdagen.

Den mat sorte farve er smukt komplemeteret af skønne detalje med guldfarvet klokke, kæde og transfers på stellet.Herudover har cyklen en stor rummelig kurv. Den er også udstyret med en styrlås, som sikrer at cyklen ikke vælter, hvis du har vægt i kurven.

Cyklen er lakeret med vores kvalitetslak i en eksklusiv mat sort farve, og er gennemført stylet med sort sadelpind, sort styr, sorte nav, og sorte eger. Også den store rummelig kurv er indfarvet i samme kvalitetslak og farve som cyklens stel.

Harlem familien er urbane klassiske cykler. Det er cykelluksus, som er praktisk og funktionel og som kan opfylde alle dine behov i en travl hverdag. Find den almindelige Harlem her.

×

Kurv