Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS ATMOS 5.2

8.199,00 DKK

BATAVUS ATMOS 5.2

8.199,00 DKK

20 udvendige Shimano Tiagra gear,og hydrauliske skivebremser.

Beskrivelse

SPORTY OG EFFEKTIV CITYBIKE
Atmos 5.2 er en super let og lækker cykel – og den mest sporty i Atmos serien. Du kommer hurtigt af sted på Atmos 5.2 som er udstyret med racerfælge og skivebremser, som er med til at holde vægten nede på cyklen. Et af de vigtigste steder at spare vægt på cyklen er faktisk på hjulene, idet at hjulene er i bevægelse og en øgning/fald i vægten her, vil have en meget større effekt end ved en vægtændring på f.eks. stellet. Især vægten på fælgen er vigtig da det er her den største centrifugal kraft bliver skabt.

Modellen er lakeret i en mat smoking black, og er lakeret med vores kvalitetslak, og stylet med sort udstyr, som er med til at fremhæve cyklens racerudtryk. På herrecyklen har vi brugt orange som kontrast og på damecyklen har vi brugt en varm gul som kontrast op mod den matte sorte stelfarve.

Atmos 5.2 kommer med 20 udvendige Shimano Tiagra gear, så du hurtigt og nemt kan få fart i cyklen. Yderligere er denne dynamiske cykel, er klargjort til både lås og skærme, så du kan få denne stilfulde cykel til at passe præcis til dine behov.

Når du vælger en Atmos 5.2, så får du en dynamisk citybike som både er perfekt som hverdagscykel og til hverdagens motionsture. Den er let og lækker og der er rig mulighed for at slide landevejene ned

×

Kurv