Tlf.: 86 13 37 50 | Åbningstider: Mandag – Fredag 9:00 til 17:30

Valgt:

BATAVUS ATMOS 5.1

7.599,00 DKK

BATAVUS ATMOS 5.1

7.599,00 DKK

Let og sporty citybike med 10 udvendige gear.

Beskrivelse

Atmos 5.1 er en let cykel, som du virkelig kan komme hurtigt af sted på. For at holde vægten nede på cyklen har vi valgt at udstyre den med racerfælge og hydrauliske skivebremser. Netop disse bremser har længe været brugt på mountainbikes. Den hydrauliske skivebremse har mange fordele for en mountainbike, da den er mindre følsom over for mudder, vand og snavs, og dette er en af hovedårsagerne til, at dette bremsesystem er blevet mere og mere populært. Hertil har hydrauliske skivebremser en kraftig og nøjagtig bremsning, som er en fordel når man kører i et differentieret terræn.

Cyklen kommer i et mat sort herre- og damesæt og i en mat lys blå herrecykel. Alle er lakeret med vores kvalitetslak, og stylet med sort udstyr og lækre farve detaljer, for at skabe en flot kontrast, som er med til at fremhæve cyklens racerudtryk.

Atmos 5.1 kommer med 10 udvendige gear og med en Shimano Tiagra bagskifter, så du nemt kan få fart i cyklen. Herudover sikrer de udvendige gear også, at du som rytter får en mere glidende cykel og alt i alt en mere smoothe køreoplevelse. Skulle du have andre behov, end en ren motioncykel, så er denne dynamiske cykel, klargjort til både lås og bagagebærer, så du kan få denne stilfulde cykel til at passe præcis til dine behov. (Lås og bagagebærer skal bestilles hos din Batavus forhandler).

Når du vælger en Atmos 5.1, så får du en effektiv citybike som både er perfekt som hverdagscykel og til hverdagens motionsture. Der er masser af fart i cyklen og du vil med suse forbi de andre på cykelstien.

×

Kurv